Policija, ilustracija - 1
Policija, ilustracija - 1 Foto: Dubravka Petric/Pixsell

U utorak navečer u gradu Krku pronađeno je beživotno tijelo jedne žene, strane državljanke. Policija je potvrdila da je riječ o ubojstvu.


Beživotno tijelo ženske osobe, strane državljanke, pronađeno je u večernjim satima u zgradi u gradu Krku. ''U poslijepodnevnim satima u mjestu Krku počinjeno je ubojstvo strane državljanke'', navela je policija večeras u priopćenju. 

Susjede su alarmirale spuštene rolete stana u kojem je pronađeno tijelo nesretne žene, koja je navodno zadavljena. Nitko je nije vidio nekoliko dana, a kako tvrde susjedi, tijekom vikenda se iz tog stana čula vika, piše Novi list.

U Rapainu Klancu kod Brinja ubijen muškarac - 2 Prijeti mu do 40 godina zatvora: Istražni zatvor za sina kojeg sumnjiče da je sjekirom u snu zatukao oca

Talijanska policija, ilustracija Zločin koji je zgrozio Italiju: Muškarac iz Hrvatske ubio svoje dijete (2), mučio ga i na njemu gasio čikove

Navodno je riječ o sestri vlasnice stana u kojemu je tijelo pronađeno. Susjedi tvrde da su se tijekom noći sa subote na nedjelju dulje vremena čula glasna svađa i lom, a sve je utihnulo oko jedan sat nakon ponoći.

Kako se čini po kazivanju susjeda, moguće je i da je suprug puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnericom.

Viđen je kako oko svog bijelog Volva njemačkih registarskih pločica, i u utorak navečer još uvijek parkiranog na cesti pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade s bazenom, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

Susjed i suvlasnik kuće u večernjim satima policiji su davali iskaz, piše Novi list. Iz PU primorsko-goranske i za DNEVNIK.hr potvrdili su da je kriminalističko istraživanje u tijeku.