Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

STRAVA U GRBAVCU

Zbog zatraženog razvoda masakrirao suprugu. Liječnici šokirani težinom ozljeda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđena se nalazi na odjelu ORL-a u KBC-u Split. Pred njom je iznimno teška i zahtjevana operacija kostiju lica koje je isprebijano do neprepoznatljivosti.

U noći s 12. na 13. kolovoza u kući u mjestu Grbavac u općini Župa dubrovačka dogodio se slučaj teškog obiteljskog naailja.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Kako piše Slobodna Dalmacija, 35-godišnju M.K., majku troje djece napao je njezin 41-godišnji suprug I.K, koji je prema neslužbenim informacijama nedavno izašao iz zatvora.

8-godišnja Nizozemka iskočila iz vlakića i teško se ozlijedila

Teško ozlijeđena se nalazi na odjelu ORL-a u KBC-u Split. Pred njom je iznimno teška i zahtjevana operacija kostiju lica koje je isprebijano do neprepoznatljivosti.

Lice joj je izmasakrirano reznim ranama dubokim i do jedan centimetar, kosti lica slomljene, a nožem joj je i odsječen vrh nosa. Probijen joj je dušnik, a koliko su teške ozlijede pokazuje i rez koji je zadobila dužine 10-ak centimetara, dubine 1 centimetar, koji se proteže od desnog uha sve do završetka desnog kapka.

Šibenik: U moru pronađeno tijelo 60-godišnjeg muškarca

Slomljena joj je i gornja i donja čeljust, izbijeni su joj gornji zubi, a zbog ozlijede dušnika ne može govoriti već s liječnicima komunicira putem papira.

Psihijatri ne isključuju mogućnost pojave PTSP-a kod ozlijeđene, a pretpostavljaju da je pred njom iznimnio dugi put do oporavka.

Prema riječima susjeda, I.K. je nezaposlen i sklon alkoholu, više je puta upućivan na liječenje, no bezuspješno, a najvjerojatniji razlog napada na suprugu je njezin zahtjev za razvod.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene