Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć građana

Splitska policija traga za dvojicom nestalih maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnika iz Splita nestala su iz svojih domova u nedjelju tijekom popodneva zbog čega za njima osim obitelji traga i policija, izvjestila je splitska policija na konferenciji za novinare.

U policijskom izvješću stoji da se radi o dvojici 15-godišnjaka od kojih je jedan visok oko 188 centimetara i ima tamno smeđu kratku kosu. U trenutku nestanka je bio odjeven u crveni pulover sa bijelom crtom preko prsiju, te u plave traperice i smeđe tenisice. Drugi je maloljetnik visok oko 180 cm, plave kratke kose, a na sebi je imao crnu športsku trenirku s kapuljačom, crne sportske hlače i crne tenisice.

Pročitajte i ovo Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma I dalje traje potraga za Dankom bilo je zlostavljanja Tužiteljstvo se oglasilo o smrti Dalibora Dragijevića: Bio je osumnjičen da je s bratom sakrio tijelo malene Danke

Splitska policija moli građane da, ukoliko zamijete osobe koje odgovaraju opisu, to jave na 92 ili u najbližu policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene