Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška ozljeda

Split: Djevojka se posvađala sa 69-godišnjakom pa ga nožem ubola u trbuh

Policija (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Svađa u Splitu izmaknula je kontroli kada je 29-godišnjakinja nožem u trbuh ubola 62-godišnjaka. Muškarac je hospitaliziran.

U subotu oko 16 sati splitski policajci zaprimili su dojavu o svađi u stanu na predjelu Varoš u Splitu.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, gdje su zatekli ozlijeđenog 62-godišnjaka, kojem je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je da ima tešku ozljedu trbuha. Ženskoj osobi u dobi od 29 godina, koja je također bila u stanu, ponuđena je liječnička pomoć, koju je odbila.

Ubrzo je utvrđena sumnja da je 29-godišnjakinja nožem nanijela ubodnu ranu u predjelu abdomena 62-godišnjaku i tom prilikom teško ga ozlijedila.

Pružena mu je liječnička pomoć te je hospitaliziran u splitskoj bolnici. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 29-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, te je dovedena policijskom pritvorskom nadzorniku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene