Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primio mito

Split: Policijski inspektor ide u zatvor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog primanja mila splitski policijski inspektor osuđen je na dvije i pol godine zatvora.

Zbog kaznenog djela zloporabe položaja i ovlasti, na dvije i pol godine zatvora nepravomoćno je na Županijskom sudu u Splitu osuđen policijski inspektor solinske Policijske postaje Ilija Klišanin, za kojeg je sud ustvrdio da je primio nešto manje od pet tisuća kuna mita.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Slika nije dostupna u džep spremio 1550 kn Prijavljen zagrebački prometni policajac koji je tražio i primao mito

Inspektor tražio od direktora tvrtke da mu isplaćuje 3000 kn mjesečno

Optužnica ga je teretila da su mu dvije ženske osobe iz susjedne BiH, koje su imale zabranu boravka na teritoriju Hrvatske, platile kako bi ih prebacio preko granice. Teretilo ga se i da je prijatelja koji ima kafić u Muću upozoravao kada će ga kontrolirati zbog aparata za igre na sreću. Tijekom suđenja inspektor Klišanin opovrgavao je da je počinio kazneno djelo, no sud je o tome imao materijalne dokaze - snimke.

Obrana je najavila žalbu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene