Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u bolnici

Split: Na patologiji zamijenili tijela mrtvih beba, obitelj sahranila tuđe dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da je na pomolu skandal u splitskoj bonici.

U splitskoj bolnici zamijenjena su tijela dvije mrtvorođene bebe, pišu 24.sata. U subotu je otac jedne od mrtvorođenih beba, kako je ispričao za list, došao preuzeti tijelo kako bi je pokopali na Hvaru. Ta je beba rođena u sedmom mjesecu trudnoće carskim rezom.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Slučajan susret otkrio zamjenu 9-mjesečnih dječaka u rodilištu (Foto: Profimedia) Kobna pogreška Slučajan susret otkrio zamjenu 9-mjesečnih dječaka u rodilištu: Majke strepe čekajući nalaz DNK-a

Kad su u bolnici trebali predati tijelo, dežurni ga je tehničar nekoliko puta tražio da ponovi prezime. Tada su patolozi, uvidom u evidenciju bolnice, shvatili da su mrtvu bebu oca s Hvara dali drugoj obitelji prije nekoliko dana. Ta druga obitelj bebu je već bila sahranila. Njihova je beba umrla krajem travnja zbog nerazjašnjenih okolnosti.

Policija nam je potvrdila informaciju o događaju, ali za sada ne mogu ništa više reći.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene