Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slomljen mu nos pri uhićenju

Slovenski bjegunac uhvaćen u Novom Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenac Matijaž T., koji je pobjegao iz zatvora u Italiji i za kojim Interpol raspisao tjeralicu, uhvaćen je jučer poslijepodne u novozagrebačkoj Aleji pomoraca, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Slovenac je u talijanskom zatvoru bio zbog krijumčarenja ljudi, a njegova država ga traži zbog imovinskih delikata.

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo... Policija Teška nesreća Slovenac stradao kod Karlovca: "Sletio s ceste pa je došlo do višestrukog prevrtanja auta"

Dvojica policajaca na ulici su jučer oko 18,30 sati prepoznala 33-godišnjeg Slovenca. Prišli su mu i predstavili se, pokazali mu službenu značku i iskaznicu te su od njega zatražili osobnu iskaznicu. Slovenac im je dao putovnicu, nakon čega je policajac utvrdio da je riječ o bjeguncu za kojim Interpol raspisao tjeralicu zbog uhićenja i izručenja Sloveniji.

Zbog ozljeda završio u KBC Zagreb

Po policijskom izvješću, dok su mu stavljali lisičine, osumnjičenik je pokušao pobjeći, ali se spotaknuo i pao na leđa. Policajci su ga svladali i podigli te su ga prislonili na prednja vrata policijskog vozila kako bi mu stavili lisičine, no, kako tvrde u policiji, on je i dalje pružao otpor, a pri pokušaju da se istrgne glavom je udario u retrovizor i zajedno s policajcima opet pao te je tek nakon toga svladan i vezan.

U policijskoj postaji liječnik hitne pomoći pružio mu je pomoć, no zbog, kako kažu u policiji, specifičnih ozljeda, prevezen je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Neslužbeno se doznaje da mu je slomljen nos.

Hrvatska policija izručit će ga Slovencima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene