Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koristio pištolj i nož

Uhvaćen pljačkaš koji je u dvije godine orobio 11 trgovina, razbojnik je "pao" nakon posljednje pljačke na Trešnjevci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci sa zagrebačke Trešnjevke uhitili su serijskog razbojnika kojega sumnjiče da je od kraja 2016. do travnja ove godine u 11 trgovina orobio preko 45 tisuća kuna.

Uhićeni 40-godišnjak maskiran je ulazio u trgovine i prijeteći pištoljem ili nožem od zaposlenica otuđivao novac, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura Slika nije dostupna Kao u filmu Upao turistu u sobu, zavezao ga i opljačkao: Policija ga uhitila u drugoj županiji

Razbojnik je otkriven nakon posljednjeg upada u trgovinu u Ulici Antuna Štrbana na Trešnjevci u subotu, 28. travnja, oko 21 sat. Policajci su ga zatekli i uhitili nedaleko mjesta zločina, a pronašli su i odbačene predmete za maskiranje, plastični pištolj i novac.

"Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće", izvijestila je zagrebačka policija na svojoj internetskoj stranici.

Policija procjenjuje da je šteta u svim razbojstvima, od kojih je jedno ostalo u pokušaju, oko 45.800 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene