Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL)
Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL) Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL

Policajci sa zagrebačke Trešnjevke uhitili su serijskog razbojnika kojega sumnjiče da je od kraja 2016. do travnja ove godine u 11 trgovina orobio preko 45 tisuća kuna.


Uhićeni 40-godišnjak maskiran je ulazio u trgovine i prijeteći pištoljem ili nožem od zaposlenica otuđivao novac, izvijestila je policija.

Vezani članci Odjeća kojom se kradljivac služio u pljačkama (Foto: PUZ) Dolijao serijski kradljivac u Zagrebu: Opljačkao 120.000 kuna pa ga uhvatili u policijskoj sačekuši Nepoznati razbojnik za kojim traga zagrebačka policija tijekom pljačke u Čulinečkoj (Foto: PUZ) Jeste li vidjeli ovog razbojnika? Policija traži muškarca sa slike koji je već triput dosad snimljen u pljački

Razbojnik je otkriven nakon posljednjeg upada u trgovinu u Ulici Antuna Štrbana na Trešnjevci u subotu, 28. travnja, oko 21 sat. Policajci su ga zatekli i uhitili nedaleko mjesta zločina, a pronašli su i odbačene predmete za maskiranje, plastični pištolj i novac.

"Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće", izvijestila je zagrebačka policija na svojoj internetskoj stranici.

Policija procjenjuje da je šteta u svim razbojstvima, od kojih je jedno ostalo u pokušaju, oko 45.800 kuna. (Hina)