Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Satima tukao i vrijeđao djevojku zbog prekida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 36-godišnjaka koji je prije dva dana oteo 27-godišnju bivšu djevojku te ju u automobilu njezina oca tukao, vrijeđao i prijetio joj.

Policija je danas izvijestila da je Goran V., nakon kraće prepirke s Kristinom K. zbog prekida ljubavne veze, u subotu oko 13 sati bivšu djevojku na silu ugurao u "renault megan" njezina oca te ju vozio po brdima oko Zagreba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati"

Tijekom vožnje stalno ju je ponižavao i vrijeđao, prijetio joj te ju je izudarao po glavi.

Nakon višesatnog zlostavljanja oko 19 sati se zaustavio u naselju Dugave te je, ostavivši Kristinu K. u automobilu, otišao u obližnji kafić.

Djevojka je potom sama otišla u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je zadobila lakše ozljede (kontuzija nosne kosti, lica, tjemena te istegnuće vratnih ligamenata).

Nakon pružene liječničke pomoći obavijestila je policiju koja je uhitila Gorana V. i privela ga u istražni centar zagrebačkog
Županijskog suda, a protiv njega je podnijela četiri kaznene prijave - za pokušaj nanošenja teške ozljede, prijetnju, nasilničko ponašanje te protupravno oduzimanje slobode.

U zagrebačkoj policiji kažu da je Goran V. od ranije evidentiran zbog više kaznenih djela nasilničkog ponašanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene