Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnja krađa

S farme u Borovu ukradena četiri bika teška po 350 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je utvrdila da je više nepoznatih počinitelje ukralo bikove vrijedne oko 20.000 kuna. Još uvijek se traga za počiniteljima.

Policija još istražuje tko je počinio nesvakidašnju krađu u noći s nedjelje na ponedjeljak na govedarskoj farmi u Školskoj ulici u Borovu kod Vukovara.Iako ne broji goveda svaki dan, u srijedu je vlasniku farme bilo nešto sumnjivo pa je prebrojao svoje bikove i utvrdio da četiri nedostaju i odmah je prijavio krađu policiji.

>> Ukradeno 30 ovaca s farme kod Dalja

Policija smatra da je, najvjerojatnije, za sada, više nepoznatih počinitelje ukralo četiri bika svaki težine od oko 350 kilograma i udaljilo se u nepoznatom smjeru.Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od dvadesetak tisuća kuna. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene