Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je utvrdila da je više nepoznatih počinitelje ukralo bikove vrijedne oko 20.000 kuna. Još uvijek se traga za počiniteljima.


Policija još istražuje tko je počinio nesvakidašnju krađu u noći s nedjelje na ponedjeljak na govedarskoj farmi u Školskoj ulici u Borovu kod Vukovara.Iako ne broji goveda svaki dan, u srijedu je vlasniku farme bilo nešto sumnjivo pa je prebrojao svoje bikove i utvrdio da četiri nedostaju i odmah je prijavio krađu policiji.

>> Ukradeno 30 ovaca s farme kod Dalja

Policija smatra da je, najvjerojatnije, za sada, više nepoznatih počinitelje ukralo četiri bika svaki težine od oko 350 kilograma i udaljilo se u nepoznatom smjeru.Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od dvadesetak tisuća kuna. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Kune Majka i kći u zločinačkoj organizaciji oprale gotovo milijun i pol kuna: Otac vodio tim, a one kupovale automobile Lopov, ilustracija Uhvaćen s prstima u pekmezu! Ukrao torbicu mladoj Austrijanki, policija ga odmah uhvatila zahvaljujući predmetu u njoj