Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitan i zadržan

Rijeka: Osumnjičeni za ubojstvo i dva pokušaja ubojstva u Senju zadržan u istražnom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Tomljanović, 55-godišnjak iz Senja, osumnjičen da je iz pištolja ubio 38-godišnjeg Tomislava Lopca te pokušao ubiti i pritom teško ranio još dvojicu mladića u disko klubu u Senju u noći s petka na subotu, zadržan je u istražnom zatvoru sljedećih mjesec dana nakon ispitivanja kod sutkinje istrage Županijskog suda u Rijeci.

55-godišnjak je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci i nakon toga je, u nedjelju poslijepodne, doveden kod dežurne sutkinje istrage.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Sumnjiči ga se da je u subotu u ranim jutarnjim satima iz pištolja ubio 38-godišnjeg Lopca i teško ranio dvojicu mladića, 26-godišnjaka i 27-godišnjaka koji su zadobili prostrijelne rane i na liječenju su u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Po dostupnim informacijama, izvan su životne opasnosti.

Po riječima očevidaca, Tomljanović je udaljen iz disko kluba zbog neprimjerenog ponašanja, a potom se vratio s pištoljem i pucao u žrtve. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene