Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Tomljanović, 55-godišnjak iz Senja, osumnjičen da je iz pištolja ubio 38-godišnjeg Tomislava Lopca te pokušao ubiti i pritom teško ranio još dvojicu mladića u disko klubu u Senju u noći s petka na subotu, zadržan je u istražnom zatvoru sljedećih mjesec dana nakon ispitivanja kod sutkinje istrage Županijskog suda u Rijeci.


55-godišnjak je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci i nakon toga je, u nedjelju poslijepodne, doveden kod dežurne sutkinje istrage.

Vezani članci Pucnjava u Novom Zagrebu - 3 Pucnjava u Novom Zagrebu: "Čuo sam pucanj i vidio sam da je muškarac ozlijeđen. Policija je obukla pancirke i išla tražiti počinitelja" Smrtonosne zamke: Motociklistima postavljaju sajle - 1 Smrtonosne zamke koje vrebaju iz šume: "Osobno znam nekoliko ljudi koji su dobili sajlu preko vrata... Hvala bogu, preživjeli su"

Sumnjiči ga se da je u subotu u ranim jutarnjim satima iz pištolja ubio 38-godišnjeg Lopca i teško ranio dvojicu mladića, 26-godišnjaka i 27-godišnjaka koji su zadobili prostrijelne rane i na liječenju su u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Po dostupnim informacijama, izvan su životne opasnosti.

Po riječima očevidaca, Tomljanović je udaljen iz disko kluba zbog neprimjerenog ponašanja, a potom se vratio s pištoljem i pucao u žrtve. (Hina)