Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok za sad nepoznat

Teška prometna nesreća kod Zaprešića: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U prometnoj nesreći na D1 na području Zaprešića u subotu predvečer, smrtno je stradao 56-godišnjak, a dvije su osobe ozlijeđene i prevezene u Opću bolnicu Zabok, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka o detaljima višesatnog očevida koji je trajao do iza 23 sata.

U subotu oko 16:35 dogodila se prometna nesreća na nadvožnjaku državne ceste D1 u blizini Zaprešića. Iz zagrebačke policije javljaju da je 56-godišnji vozač Renaulta prešao na suprotnu kolničku traku, iz za sad neutvrđenih razloga, iako policija pretpostavlja da se radi o zdravstvenom razlogu. 

Pri tom je Renault naletio na automobil riječkih registracija Saab u kojem su se nalazili 54-godišnji vozač i 50-godišnja suvozačica.

Pročitajte i ovo Screenshot Niz nepravilnosti Građani u strahu za rezultate izbora: Viđeni crni džipovi, nezapečaćene kutije, ali najgori je - bugarski vlak

Pročitajte i ovo Mjesto prometne nesreće u Tribunju MJEŠTANI ZGROŽENI Tragedija u Tribunju: Na nogostupu vozač usmrtio djevojku (19) pa pobjegao, proglašeno tri dana žalosti

Zbog slabije vidljivosti na prometnici, na vozila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći, naletio je i 34-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija. Policija nije izvijestila o stanju u kojem se nalazi 34-godišnjak.

U prometnoj nesreći poginuo je 56-godišnji vozač Renaulta. Liječnička pomoć 54-godišnjem vozaču Saaba i 50-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Zabok, gdje je utvrđeno da je 54-godišnjak teško ozlijeđen, dok je suvozačica zadobila lakše ozljede.

Zbog provođenja očevida promet na tom dijelu D1 bio je obustavljen od 17:20 do 23:10 sati te se odvijao obilaznim pravcima, naveli su iz PU zagrebačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene