Ilusracija, arhivska fotografija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija)
Ilusracija, arhivska fotografija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija)

Vlasnica kafića i fizerka te vojni umirovljenik iz Zadra organizirali su pružanje seksualnih usluga, koje je davalo nekoliko djevojaka, s time da je 30-godišnjakinja u njima i sama sudjelovala.


Zadarska policija ovog je ljeta razbila lanac prostitucije u tome gradu i okolici, a ovih su dana isplivali i detalji.

Po optužnici Općinskog državnog odvjetništva, glavna je "madam" bila zadarska frizerka i vlasnica caffe bara 30-godišnja A. B. Uz nju, za ukupno 11 kaznenih djela protiv spolne slobode prostitucijom terete se još tri osobe sa zadarskog područja - keramičar i vojni umirovljenik D. J. (49), vlasnik obrta iz Biograda S. L. (35) te dostavljač pizze E. R. (30).

Vlasnica kafića i fizerka te vojni umirovljenik iz Zadra, koji je optužen za pet kaznenih djela prostitucije, organizirali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko djevojaka, s time da je 30-godišnjakinja u njima i sama sudjelovala.

Prostitucija u njihovoj režiji odvijala se tijekom prošlog ljeta na jahtama, u automobilima pa čak i jednoj zadarskoj autoškoli, prenosi Zadarski.hr.

Osim toga, zadarski ODO uz njih je optužio i frizerku I. Ć. (29) te autolimara J. V. (38), i to za za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.