Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlukom istražnog suca

Pušten iz Remetinca: Mladineo se brani sa slobode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši šef Fonda za zaštitu okoliša Vinko Mladineo po odluci suca istrage Ratka Šćekića pušten je iz istražnog zatvora te će se tijekom postupka braniti sa slobode.

Iz Remetinca su također pušteni i njegovi poslovni partneri Barbara Bešenić, njezin sin Krunoslav, Dragan Mioč i Miho Zrnić Marinović. Uhićeni su bili, podsjetimo, zbog malverzacija u otkupu PET ambalaže zbog čega je, prema tvrdnjama USKOK-a, Fond oštećen za 103 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave Dalibor Bišćan, Gradonačelnik Hrvatske Kostajnice barijera Gradonačelnik Hrvatske Kostajnice o uspješnoj obrani: "Inače bismo znali bdjeti noćima i graditi branu"

>> Mladineo ostaje još mjesec dana u Remetincu

Inače, Mladineo je već proveo pet mjeseci iza zatvorske brave jer je bio pritvaran i zbog afere Fimi medija. Sudac im je svima izrekao mjeru zabrane komuniciranja sa svjedocima koje tužitelji još moraju ispitati. Iz Remetinca je izašao i Miroslav Pacak, bivši inženjer u Croscu, pritvoren zajedno s Bojanom Milkovićem, izvršnim direktorom u Ini, zbog primanja mita. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene