Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijede dokazne radnje

Prometna nesreća u Splitu: Savjetnica općinske državne odvjetnice automobilom udarila pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu se jutros oko 10 sati dogodila prometna nesreća.

U Splitu, ulici Hrvatske mornarice, blizu Parka mladeži jutros se dogodila prometna nesreća. Naime, savjetnica općinske državne odvjetnice svojim je automobilom oborila 80-godišnjeg starca, koji je, kako neslužbeno doznajemo, prelazio cestu na neobilježenom pješačkom prijelazu. Radi se o vrlo frekventnoj ulici u Splitu.

Pročitajte i ovo Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba

80-godišnjak je zbog jačine udarca odbačen nekoliko metara, zadobio je po život opasne ozljede, više fraktura i trenutačno se nalazi u bolnici.

>> Pretukli mladića na splitskoj Rivi i teško ga ozlijedili

Slijede dokazne radnje nakon obavljenog očevida. Prema neslužbenim informacijama doznajemo da službenici prijeti kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće, ukoliko se dokaže da su u pitanju teške i po život opasne tjelesne ozljede.

Slučajem će se baviti drugi sud, zbog nepristranosti. Svemu je svjedočio i poznati splitski odvjetnik Željko Gulišija, koji je nesreću vidio s prozora svog ureda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene