Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija 'Nehaj'

Privedena trojica preprodavača marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru policijske akcije usmjerene na lanac preprodavača marihuane, danas su u istražni centar Županijskog suda u Rijeci dovedena trojica osumnjičenih za zloporabu droge, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Akcija nazvana 'Nehaj' počela je jučer ujutro, a dosadašnjom kriminalističkom obradom obuhvaćeno je tridesetak osoba koje se dovode u vezu s preprodajom i distribucijom marihuane na području Primorsko -goranske županije i posebno na području grada Rijeke. Dosad je pretraženo više stanova i automobila.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Policija je najavila da će više detalja o toj akciji iznijeti na sutrašnjoj konferenciji za novinare u prostorijama Policijske uprave primorsko-goranske. Operativnu akciju provode policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Sektora kriminalističke policije PU PG u suradnji s PU Zagrebačkom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene