Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija će kazneno prijaviti 42-godišnju Osječanku koju se tereti da je zloporabom položaja i ovlasti protuzakonito prisvojila više od 450.000 kuna, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.


Kriminalističkom istragom utvrđena je osnovana sumnja da je 42-godišnjakinja kao odgovorna osoba u dvjema osječkim tvrtkama nezakonito raspolagala namjenskim novcem pričuve suvlasnika stambenih zgrada, kojima je upravljala na temelju međusobnih ugovora.

Osumnjičena je da je tako za te tvrtke pribavila protupravnu imovinsku korist veću od 450 tisuća kuna te da je za tu svotu oštetila suvlasnike stambenih zgrada.

Protiv Osječanke Odjel gospodarskoga kriminaliteta osječko-baranjske Policijske uprave podnijet će kaznenu prijavu. (Hina)

Vezani članci Policijsko vozilo Podignuta optužnica protiv trojice razbojnika za oružanu pljačku kod Osijeka - dočekali zaštitare u sačekuši u šumi, jednom su propucali noge Dron Dronom otkrili kršitelje mjera za suzbijanje epidemije: U osječkom naselju igrali nogomet, uhvaćeno i 30-ak osoba koje su bile na misi