Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIJETIO EKSPLOZIJOM

Priveden zbog prijetnje zaposlenicima kolodvora: "U torbi je bomba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivničko-križevačka policija podnijela je prijavu zbog prijetnje protiv 62-godišnjeg muškarca s dubrovačkog područja, jer je na kolodvoru u Koprivnici ostavio torbu te poručio da je unutra bomba.

Posebno izvješće zbog prijetnje podnijela je koprivničko-križevačka policija protiv 62-godišnjeg muškarca s dubrovačkog područja.

Kako navode u svom priopćenju od petka, osumnjičeni je u četvrtak oko 18 sati došao na željeznički kolodvor u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici, prišao blagajni te djelatnici izjavio da joj ostavlja torbu u kojoj se nalazi bomba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OZDRAVIO MU ODVJETNIK Nije bježao, nego mu je branitelj bio bolestan: "Dopratio sam branjenika u pritvor čim sam izašao iz izolacije"

Pročitajte i ovo Testiranje na COVID POTICANJE NA MRŽNJU VIDEO Brutalno prijetili liječnici, pozivali na nasilje i sve prenosili preko Facebooka: Komora obavijestila MUP

Otišao je tada s kolodvora, a torbu je ubrzo pregledao pirotehničar te utvrdio da se ne radi ni o kakvom eksplozivu. Osumnjičeni je priveden na krim obradu, da bi u petak bio prepraćen pritvorskom nadzorniku. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene