Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun zbog nesuglasica

Nožem pokušao ubiti muškarca: Policija u njegovoj kući pronašla arsenal vojnog oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je 73-godišnjaka zbog sumnje da je u nedjelju oko 23 sata u Svetom Križu pokušao nožem ubiti 37-godišnjaka te zbog posjedovanja nekoliko komada vojnog oružja koje je pronađeno u njegovoj kući.

Policija je u utorak izvijestila da je 73-godišnjak telefonom nazvao 37-godišnjaka i pozvao ga u svoju kuću kako bi riješili nesuglasice.

Po ulasku u kuću posjekao ga je nožem te pokušao ubosti, no u tome nije uspio jer se napadnuti uspio izmaknuti i pobjeći s mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Minsko-eksplozivna sredstva eksplozivna sredstva Kakav ulov! Građani pronašli ručne bombe i tromblonske mine: Policija uputila važno upozorenje

Policija je po nalogu suda pretražila kuću 73-godišnjaka i pronašla puškostrojnicu, poluautomatsku pušku s tri pripadajuća spremnika, 95 komada raznog streljiva za automatsko i poluatomatsko oružje te jednu sablju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pretresli mu i kuću Otišli u Zagreb kako bi nabavili kokain za preprodaju, a onda je sve izmaklo kontroli: 20-godišnjak završio s kaznenom prijavom

37-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, dok se osumnjičeni nalazi pod nadzorom policije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene