Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretresli mu i kuću

Otišli u Zagreb kako bi nabavili kokain za preprodaju, a onda je sve izmaklo kontroli: 20-godišnjak završio s kaznenom prijavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je policija kod 20-godišnjaka pronašla kokain, pretražena mu je kuća gdje je proađena marihuana i digitalna vaga.

U petak oko 16 sati u mjestu Ivandol, policajci su zaustavili osobni automobil marke Audi, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak. Suputnik mu je bio 20-godišnjak, a policija je kod njega pronašla kokain koji je kupljen u Zagrebu radi daljnje prodaje konzumentima s područja grada Požege.

Pročitajte i ovo Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora" Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća na području Požege u kojoj boravi 20-godišnjak.

Policija je prilikom pretresa kuće pronašla jednu biljku cannabis marihuane, marihuanu te digitalnu vagu.

Protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, poručili su iz PU požeško-slavonske.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene