Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U potrazi za nestalom djevojkom sudjeluju psi posebno istrenirani za detektiranje tijela u vodi.


Današnja potraga za nestalom Aldinom Porić (19) je završila i nastavlja se u ponedjeljak ujutro kada u pomoć spasiocima dolazi i specijalna policija iz Osijeka.

Vezani članci HGSS traga za Poljakom na Biokovu - 2 Veleposlanik Poljske: "Zahvaljujem svima koji su pokazali veliko srce u potrazi za našim državljaninom, nikada to nećemo zaboraviti" Hrvatska gorska služba spašavanja - 2 Nastavljena potraga za Poljakom na Biokovu: ''Ljudi se umaraju, temperature su ogromne"

Aldina je u srijedu navečer u Požegi pala u rijeku Orljavu.

U potragu za nesretnom djevojkom uključeni su i potražni psi koji su, kako doznaju 24 sata, posebno istrenirani za detektiranje tijela u vodi.

U poslijepodnevnim satima u nedjelju ti su psi nanjušili nešto na dva mjesta - gdje je djevojka pala i na drugom slapu kod Zvečarskog parka u Požegi. Kako bi se spustio vodostaj Orljave podizala se brana.

Požega: Djevojka pala u rijeku, izgubio joj se svaki trag

Podsjetimo, osim djevojke u rijeku je upao i njezin dečko Antonio Pavlović (20) koji je uspio isplivati van. Svjedoci tvrde da je prvo upala Aldina, a za njoj je skočio Antonio koji je nije uspio spasiti.

Odmah je pokrenuta potraga za djevojkom u kojoj sudjeluju HGSS, vatrogasci, policajci, ronioci i psi tragači.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook