Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrebački bjegunac

Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Osumnjičenik je prvo vozilom krenuo na policajce, a onda je pobjegao u smjeru Matulja. Policajci su ga uspjeli uloviti u riječkom naselju Hosti.

Policajci su u četvrtak bili u pravoj filmskoj potjeri. Nakon što su zaprimili dojavu kako se na području Opatije nalazi 30-godišnjak za kojim je zagrebačka policija raspisala potragu za uhićenjem te nakon što su ga uočili u vozilu u 11:45, policajci u Opatiji pokušali su ga zaustaviti. No osumnjičenik je vozilom krenuo na njih.

"Nakon toga je neprilagođenom i nepropisnom brzinom krenuo vozilom u smjeru Matulja oglušujući se pritom na zvučne i svjetlosne znakove policije za zaustavljanje. Tako je od Opatije preko riječke zaobilaznice pa sve do Viškova i Pehlina jurio vozilom čineći različite prekršaje sve do naselja Hosti, gdje se na kraju zaustavio i izišao iz vozila te pješice pokušao pobjeći", kažu iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Pročitajte i ovo Ilustracija LEKTORSKI DNEVNIK Izabrali ste najružnije hrvatske riječi: Rezultati ankete su zanimljivi

Policajci I. policijske postaje Rijeka sustigli su ga u 12:35 i uz primjenu sredstava prisile uhitili te priveli na kriminalističko istraživanje.

"Osumnjičeni 30-godišnjak uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela prisila prema službenoj osobi i prijetnja na štetu hrvatske državljanke predan je pritvorskom nadzorniku", objasnili su iz policije te dodali da su ga zbog više prometnih prekršaja i ugrožavanja sigurnosti prometa kaznili sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene