Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao nesreću i pobjegao

Policija treba pomoć: Traže se očevici prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU splitsko-dalmatinska traži očevice prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 17 sati na brzoj cesti Split – Sinj.

Nesreća se dogodila nedaleko od benzinske postaje u Dugopolju, kada se vozač još uvijek nepoznatog vozila nepropisno prestrojavao iz zaustavne trake u desnu traku ceste, kojom se automobilom Chevrolet zagrebačkih registarskih oznaka u tom trenutku kretala 37-godišnja vozačica.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

>> Vrbovec: U slijetanju s ceste poginula jedna osoba

U pokušaju da izbjegne nalet na vozilo vozača koji je nepropisnim prestrojavanjem doveo u opasnost vozačicu Chevroleta i njezinu maloljetnu kćer koja je bila putnica u tom vozilu, vozačica Chevroleta skrenula je u lijevu trak, ali je pri tome udarila u Audi kojeg je vozio 66-godišnjak.

Nakon toga je vozilom udarila najprije u betonsku pa u metalnu ogradu i potom stup javne rasvjete. Nepoznati vozač koji je skrivio prometnu pobjegao je s mjesta događaja bez da je pružio pomoć unesrećenima.

Djevojčica je s uzljedama kralježnice prebačena u splitsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju, dok je vozačica, njezina majka, zadobila lakše ozljede. 

U policiji apeliraju na sve očevice nesreće da im se jave na broj telefona 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju kako bi se utvrdile činjenice koje bi mogle dovesti do identifikacije vozila, a time i do nesavjesnog vozača koji je svojim nepropisnim prestrojavanjem ugrozio živote drugih sudionika u prometu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene