Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Imotska je policija u petak na kriminalističku obradu privela nekoliko osoba, neslužbeno se radi o nogometnim sucima i delegatima, no tu informaciju splitska policija nije mogla ni potvrditi, ali ni demantirati.


"Takvu informaciju nemamo. U slučaju da bude nekih novosti medije ćemo obavijestiti na sutrašnjoj redovnoj konferenciji za medije", kratko su rekli u Odjelu za informiranje splitske policije.

Vezani članci Slika nije dostupna 27-godišnjakinja 'uzdrmala' Imotsku krajinu Slika nije dostupna ČEKA SE GOSPA 'Pet dana hodam Imotskom krajinom i tražim 100 radnika, a našao sam ih jedva 30'

Neki su mediji objavili kako se navodno sumnja u nezakonite radnje u lokalnom nogometu i nižim ligama kao i da se zna da su navodno među privedenima ključni ljudi sudačke komisije i delegati nogometnih utakmica.

Do člana izvršnog odbora HNS- a i predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Alojzija Šuprahe nije se moglo doći kako bi rekao neki detalj oko cijelog slučaja. na mobitel se nije javljao.

Slučaj, kako se doznaje, nije povezan s istragom protiv čelnika Hrvatskog nogometnog saveza Zdravka Mamića i Damira Vrbanovića nego se radi o navodnim nezakonitostima u nižim, lokalnim ligama. Prema pisanju medija privedene su osobe iz sudačkih komisija i delegati nogometnih utakmica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook