Obavijesti Video Pretražite Navigacija
najmanje dvojica

Policija objavila detalje neuspjele pljačke kod Lesnine: Maskirani razbojnik zaštitaru prijetio pištoljem, a on ga ispratio kišom metaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je objavila detalje neuspjelog pokušaja razbojništva kod ulaza u Lesninu u zagrebačkoj Slavonskoj aveniji. Očevidom je utvrđeno da su u pokušaju pljačke kombija s novcem sudjelovala najmanje dvojica, a zaštitar je jednoga od njih ranio.

Prema posljednjem policijskom izvješću, pokušaj razbojništva dogodio se u ponedjeljak 22. srpnja, oko 20:30 na Slavonskoj aveniji ispred trgovine.

Pročitajte i ovo Tunel između stana i Višeg suda u Podgorici - 1 Dugačak desetak metara FOTO Veliki skandal potresa susjednu zemlju: Pogledajte tunel koji iz zgrade suda vodi u unajmljeni stan PR Oglas Lesnina Zagreb East slavi rođendan!

"Dvojicu nepoznatih počinitelja u pokušaju razbojništva spriječili su zaštitari, dok je policija jednog od njih vrlo brzo imala pod nadzorom", stoji u priopćenju policije.

Očevidom je utvrđeno da je do kombija, prilikom pratnje novca, dotrčao maskirani razbojnik s vatrenim oružjem u rukama. "Dotrčao je do zaštitara uz povike koji su nedvojbeno upućivali na motiv činjenja kaznenog djela razbojništva. U tom trenutku, zbog prijetnje vatrenim oružjem i očitom namjerom da je u tijeku činjenje kaznenog djela, iz svog službenog pištolja prema njemu zaštitar je ispalio nekoliko hitaca", kaže se u priopćenju policije, te dodaje da je razbojnik nakon toga pobjegao prema automobilu u kojem ga je, najvjerojatnije, čekao još jedan počinitelj, nakon čega su pobjegli.

"Tijekom intenzivnog traganja policije za počiniteljima zaprimljena je dojava iz liječničke ustanove o zaprimljenoj osobi ozlijeđenoj vatrenim oružjem. Teško ozlijeđeni muškarac liječnički je zbrinut te se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela", stoji u policijskom priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene