Prometna nesreća u Šibeniku - 3
Prometna nesreća u Šibeniku - 3 Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

Danas ujutro dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Policija je objavila detalje nesreće u kojoj su sudjelovala tri automobila i Hitna pomoć.


U Šibeniku se danas oko 9:40 dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i vozilo Hitne pomoći. Iz policije su priopćili da su tri osobe teže ozlijeđene, dok su dvije osobe dobile lakše tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće je došlo kad se 60-godišnjak, upravljajući vozilom Hitne pomoći, na kojem su bili upaljeni svjetlosni i zvučni signali, nije zaustavio na znak crvenog svjetla već je nastavio vožnju i ušao kroz raskrižje. Zatim je udario u osobno vozilo Volkswagen kojim je upravljao 82-godišnjak.

Lovro Kuščević (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv Lovre Kuščevića, njegove supruge i još četiri osobe: "Nisam nimalo zabrinut, jedva čekam dokazati nevinost"

Andrej Plenković Plenković: ''Zabranili bi rad nedjeljom osim 16 tjedana u godini''

''Od udara se vozilo Hitne pomoći odbilo u osobno vozilo Renault osječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a koje je dolazilo iz suprotnog smjera te je nakon tog udara skrenulo na zemljanu površinu i nakon prevrtanja se zaustavilo na razini nižoj od razine kolnika'', izvjestili su iz policije.

Nakon što se automobil marke Renault odbio unatrag, udario je u drugi automobil marke Mazda, njemačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnjak.

''Od prvotnog sudara kao i sekundarnih udara osim materijalne štete na vozilima teže su ozlijeđeni vozač Hitne pomoći, vozač osobnog automobila Volkswagen te 23-godišnja putnica iz vozila Hitne pomoći, dok je 25-godišnji putnik iz vozila Hitne pomoći lakše ozlijeđen, a svima im je pružena pomoć u Općoj bolnici u Šibeniku. Na liječenju u Općoj bolnici Šibenik su zadržani vozač Volkswagena i putnik iz vozila Hitne pomoći'', rekli su iz policije.

Dijana Zadravec demantira agresivno ponašanje Zadravec odgovorila na optužbe: "Lijepe mi se etikete, a u pozadini su interesne skupine koje kradu novac sviju nas. Radi se o milijunima eura"

Premijer optimističan, podaci su obrabrujući ali zaraza nije prošla Plenković o koronavirusu: "Već tri tjedna imamo stagnaciju, ali opasnost nije iza nas." Govorio i o nuspojavama cijepljenih

Protiv vozača Hitne pomoći, zbog izazivanja prometne nesreće, bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.