Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SPLITU

Vidio policajce pa se prepao i skočio u rijeku, oni skočili za njim i otkrili što ga je nagnalo na taj čin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski policajci dovršili su kriminalistička istraživanja nad dvojicom muškaraca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga. Jedan od njih dvojice pokušao je pobjeći, ali policajcima nije uspio umaći.

Tijekom ophodnje policajci u Žrnovnici uočili su u ponedjeljak 23-godišnjaka koji je vidjevši ih počeo bježati i skočio u rijeku, a policajci su skočili za njim i uhitili ga uz uporabu sredstava prisile. Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeto mu je 204 grama droge marihuane, manja količina kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Istpga dana policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga. Naime, temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana u Splitu, koji koristi i pritom je pronađeno i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Našička tvrtka Nexe VIDEO Pogledajte kako je spaljeno čak dvije tone droge: Božinović sve pratio s osmijehom
Pročitajte i ovo Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga PNUSKOK-a UHVAĆENE DVIJE MULE Stručnjak otkriva što se krije iza većeg krijumčarenja kokaina i poručuje: "Ovo nije prvi slučaj. Krijumčari proučavaju gdje su najslabije točke"

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene