Krunoslav Capak
Krunoslav Capak Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Policija je u utorak dvojici muškaraca uručila prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira nakon što su se sukobili zbog "nesuglasica u prometu" na Ksaveru.


Zagrebačka policija za DNEVNIK.hr je potvrdila incident.

Vezani članci Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a Capak otkrio o kojim se novim mjerama razmišlja, kada bi se mogle uvesti, ali i koja je jedina država u Europi liberalnija od Hrvatske Događaji za koji su dopuštene iznimke od epidemioloških pravila Kolona sjećanja nije jedina: Ovo su iznimke kojima je Nacionalni stožer dosad dopustio vlastita pravila o okupljanju

"Policijski službenici PU zagrebačke 20. listopada 2020. godine odazvali su se na zatraženu intervenciju na Ksaveru oko nesuglasica u prometu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja i obavljenim radnjama utvrđeno je da su dvojica muškaraca svojim ponašanjem ispunila elemente prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega su im na mjestu događaja uručeni nalozi zbog počinjenog prekršaja", kazali su nam u PU zagrebačkoj.

Jedan od mušaraca je Krunoslav Capak, član Nacionalnog stožera civilne zaštite i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Redakcija DNEVNIK.hr pokušala je kontaktirati gospodina Capaka, ali do objave ovog članka nije odgovarao na pozive i poruke. Njegov odgovor objavit ćemo kad ga dobijemo.