Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I slupao ga

Pokrao župni ured, a onda ukrao i župnikov automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija podnijet će kaznenu prijavu protiv 32-godišnjaka koji je nakon provale i krađe u župnom uredu ukrao i župnikov automobil i oštetio ga u prometnoj nezgodi.

Policija tereti 32-godišnjaka da je u noćnim satima 24. prosinca provalio u župni ured u osječkom prigradskom naselju Ivanovcu, izvijestila je danas PU.

Pročitajte i ovo Ilustracija u vlastitom domu Ukrao supruzi 13 tisuća eura pa prijavio da su opljačkani: Sin ga razotkrio - "Žao mi je zbog svega" Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju"

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 32-godišnjak iz župnog ureda ukrao dva fotoaparata, mobitel i manju svotu novca, a zatim i automobil, vlasništvo 56-godišnjeg župnika, i potom ga oštetio u prometnoj nesreći u blizini šume Lug.

Policija je počinitelja pronašla između mjesta Ivanovac i Čepin. Krađom je pričinjena materijalna šteta od oko 5 tisuća kuna, a 32-godišnjaku slijedi kaznena prijava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene