Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao i policajce

Pohotni 69-godišnjak pokušao silovati 19-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o uhićenju 69-godišnjeg Siščanina kojeg se sumnjiči da je pokušao silovati 19-godišnju djevojku.

On je u četvrtak oko 14 sati pokušao silovati 19-godišnju poznanicu koju je povezao automobilom. Umjesto da je preveze na željeno mjesto, skrenuo je s puta i pokušao je silovati u vozilu. No, djevojka je pružila otpor i uspjela je pobjeći te sve prijaviti policiji. Policijski službenici su ubrzo pronašli počinitelja te ga uhitili, koristeći pritom sredstva prisile jer je fizički nasrnuo na njih. Nakon kriminalističke obrade uz kaznenu će prijavu zbog pokušaja silovanja i sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti biti izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Sisku.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene