Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Poginuo gaseći požar u voćnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom gašenja požara u mjestu Donji Borki u Općini Sirač, smrtno je stradao 57-godišnji mještanin, doznaje se večeras u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.

Policija navodi kako je oko 15,15 sati u mjestu Donji Borki izbio požar u voćnjaku u vlasništvo Živka V. (1955.). Požar na površini od jednog hektara izazvan je ljudskom radnjom pod, za sada, neutvrđenim okolnostima, pri čemu je došlo do izgaranja suhe niske trave.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

>> Smrtno stradao dok je traktorom izvlačio trupce iz šume

Pedesetsedmogodišnji Živko V. pokušao je ugasiti vatru, pri čemu je iz neutvrđenog razloga preminuo i djelomično izgorio u dijelu požarišta gdje se nalazila najveća koncentracija vatre i dima, stoji u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske.

Tijelo stradaloga prevezeno je u Opću bolnicu Bjelovar gdje će se u ponedjeljak 20. kolovoza obaviti obdukcija, koja bi trebala utvrditi uzrok smrti.

Policija nastavlja istragu o svim okolnostima požara i smrtnog stradavanja pedesetsedmogodišnjeg muškarca. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene