Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao sudar

Pijani policajac izazvao sudar, troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajac (29) noćas je izvan službe pijan skrivio sudar na križanju Branimirove ulice i Ulice javora u kojemu je teško ozlijeđen vozač 'renault megana', a lakše dvije putnice u tom automobilu.

S 1,30 promila alkohola u krvi policajac je izvan radnog vremena noćas oko 2 sata u Branimirovoj ulici kod križanja s Ulicom javora svojom Opel Corsom naglo skrenuo u desno i udario u stražnji dio 'megana' koji je vozio 22-godišnji mladić. Taj je automobil naletio na rubni kamen, sletio s ceste i udario u stablo. Vozač Megana teško je ozlijeđen, a njegove suputnice u dobi od 19 i 20 godina lakše. Pomoć im je pružena u KB Dubrava.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju

Protiv policajca slijedi kaznena prijava zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i izazivanja prometne nesreće, a zbog nedoličnog ponašanja i novčana kazna. Prijeti mu i otkaz. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene