Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljao po Rijeci

Pijan bježao policiji: Jurio kroz crvena svjetla i jednosmjernim ulicama, udario i policijski auto

Ilustracija
Ilustracija Foto: Robert Fajt / CROPIX
Zbog divljanja po ulicama Rijeke zaradio je niz prekršajnih i kaznenih prijava. Petnaest dana provest će u zatvoru, a čeka ga i optužba za krivotvorenje isprava.

Mladić (23) je u petak napravio pravi kaos na ulicama Rijeke. Scene koje je opisala policija lako bi se mogle pripisati nekom akcijskom filmu.

U ranim jutarnjim satima u centru grada 23-godišnjak je vozio automobil zagrebačkih registracijskih oznaka, a kada ga je policija pokušala zaustaviti, ignorirao je zvučne i svjetlosne signale te nastavio voziti. U jurnjavi riječkim ulicama, bježeći od policije, mladić je prošao kroz desetak crvenih svjetala na semaforima i vozio jednosmjernim ulicama.

U jednom trenutku, udario je policijsko vozilo te se zaustavio. Policija utvrdila kako je 23-godišnjak vozio automobil prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, a uz to je bio i pod utjecajem alkohola. Izmjerili su mu 1,23 promila u alkohola u organizmu. 

"Zbog opasnosti da će nastaviti upravljati vozilom te tako ugrožavati sigurnost prometa, zadržan je u službenim prostorijama policije. Kasnije je doveden pred općinski sud gdje je dobio kaznu zatvora u trajanju od 15 dana", kažu iz PU primorsko-goranske.

Policija je provjerom utvrdila i kako su na automobilu koje je vozio nepripadajuće registracijske oznake, pa je mladić zaradio i kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene