Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA ZAPLJENA

VIDEO/FOTO Šok u kući u centru Zagreba: Otkriveno čak pet laboratorija za uzgoj marihuane i zaplijenjeno više od sto kilograma droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je izvijestila da su dovršili kriminalističko istraživanje nad tri muškarca u dobi od 32, 31 i 37 godina zbog sumnje da su uzgajali i prodavali marihuanu. Zaplijenjeno je više od 100 kilograma marihuane.

Policijska uprava zagrebačka u priopćenju navodi da su muškarci "s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane, u kući na području Centra, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili marihuanu koju su po sazrijevanju odvozili na zasad nepoznatu adresu kako bi je sušili, usitnjavali, vagali i prepakiravali, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali na nezakonitom tržištu".

Pretragom kuće koju koriste otkriveno je čak pet improviziranih laboratorija za uzgoj marihuane te ukupno 190 grama marihuane pakirane u dva paketa, predmeti za usitnjavanje i pakiranje droge te uređaji za osvjetljavanje te protok i ventilaciju zraka.


Pretragom kombija zagrebačkih registarskih oznaka koji koriste osumnjičeni pronađeno je ukupno 106 kilograma marihuane pakirane u 11 plastičnih vrećica i 145 stabljika marihuane visine između 10 i 50 cm. Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

 
"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetniku", izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene