Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u 22, 30 sati u mjestu Poljanica Bistranska u ulici Poljanička 55 jedna je osoba smrtno stradala, a druga je teško ozlijeđena.


Prema prvim informacijama 29-godišnji suprug je u obiteljskoj kući pucao na 28-godišnju suprugu s kojom, prema neslužbenim informacijama,  ima dvoje malodobne djece, a zatim je pucao u sebe.

Vezani članci Američka policija, ilustracija Najmanje dvoje ubijenih i više od 20 ranjenih u pucnjavi u klubu u Miamiju: ''Ovo je ciljano. Ovo sigurno nije slučajno'' Pucnjava u Kaliforniji - 2 VIDEO Krvavo jutro u Kaliforniji: Zaposlenik željeznice otvorio vatru u spremištu za vlakove, ubio osmero ljudi

Tragediji je prethodila svađa supružnika, a muškarac je sinoć došau u kući supruginih roditelja kako bi se pomirili.  No nakon razgovora, kojemu su nazočili i roditelji, supružnici su otišli u kupaonicu. 29-godišnjak je tada izvadio pištolj za koji ima dozvolu i supruzi pucao u glavu, a potom ispalio hitac i u sebe.  Muškarac je preminuo na putu prema bolnici, a njegovoj supruzi pomoć je pružena u bolnici Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. U policiji kažu da 29-godišnji muškarac nije bio evidentiran po kaznenim djelima.