Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrat u slučaju

Osumnjičenog za silovanje u Podstrani sada istražuju i zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladića (21) kojeg su nekoliko mjeseci istraživali zbog sumnje da je brutalno u studenome prošle godine silovao djevojku (21) u Podstrani kod Splita, tužitelji sada istražuju i zbog pokušaja ubojstva.

Veliki obrat dogodio se u slučaju brutalnog silovanja 21-godišnjakinje u Podstrani. Splitsko je tužilaštvo protiv osumnjičenog mladića (21), osim za silovanje, pokrenulo istragu i zbog pokušaja ubojstva.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu

Tijekom provođenja dokaznih radnji za kazneno djelo silovanja pokazalo se da ima mjesta sumnji i u djelo pokušaja ubojstva, doznaje Novi list.

>> Brutalno silovanje u Podstrani: Osumnjičenik (20) pušten na slobodu

Ukoliko se sumnje dokažu pred sudom, mladiću za silovanje prijeti od jedne do osam godina zatvora, dok je sankcija za pokušaj ubojstva jednaka onoj za ubojstvo, od pet do 15 godina zatvora.

Inače, strašan zločin dogodio se 16. studenog u obiteljskoj kući u Podstrani nadomak Splita. Silovana je djevojka dovezena u bolnicu s iznimno teškim ozljedama genitalija i crijeva. Liječnici koji su joj tada spasili život rekli su kako u čitavoj svojoj karijeri nisu svjedočili tako teškim ozljedama.

Djevojka je neko vrijeme bila i na respiratoru, a puštena je na kućnu njegu nakon 20 dana bolničkog liječenja. Tada je tvrdila kako se ničega ne sjeća, a i ona je bila ispitana nakon što se oporavila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene