Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio četiri godine zatvora

Osijek: Zaposlio maloljetnicu, drogirao je i silovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javivši se na oglas za posao konobarice, 17-godišnja Baranjka nije ni slutilam kakav je pakao čeka.

Djevojci je na telefonski poziv odgovorio 38-godišnji Slavonac, vlasnik lokala, piše Večernji list.  Kako je djevojka maloljetna, oko detalja vezano za posao, 38-godišnjak se dogovorio s njezinim ocem.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Ilustracija Sramotna presuda Silovao je pokćerku, a dobio je upola manju kaznu od minimalne jer je bio u ratu: Vrištala je, odgurivala ga...

Oko 20 sati krenuli su prema kafiću gdje je djevojka upozala svoje nove kolegice. Nakon upoznavanja vlasnik je 17-godišnjakinju odveo u zajedničku sobu u dvorišnom stanu u kojem je trebala prespavati.

Planirali su popiti još jedno piće prije spavanja. 38-godišnjak je djeovojki u čašu smrvio neutvrđeni lijek koji sadrži anksiolitik, sredstvo za smirenje. Lijek je djevojku uspavao, brzo je osjetila slabost i otišla u svoju sobu.

>> Dubrovnik: Kanađanku silovao 27-godišnjak u klubu

Muškarac je stigao za njoj i skinuo joj odjeću. Nesretna je djevojka plakala i molila ga da prestane. No, muškarac se nije obazirao te ju je silovao, a nakon toga zaprijetio da će ostati bez glave kaže li išta dvjema drugim zaposlenicama.

Kada su kolegice došle u sobi u zatekle zaplakanu djeovjku, policiji su odmah prijavile silovanje.

Optuženog Baranjca Županijski sud u Osijeku osudio je na četiri godine zatvora, a iza rešetaka provest će pet godina jer je toj kazni pridodana i prijašnja uvjetna osuda zbog tučnjav  Branio se da nije znao koliko mlada Baranjka ima godina, no sud mu nije povjerovao.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene