Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad blokiran

Sl. Brod pod policijskom opsadom: Ranjen pljačkaš, stradao i policajac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Slavonskog Broda u Strossmayerovoj ulici je opljačkana poslovnica Privredne banke Zagreb.

Oko 13 sati u užem središtu Slavonskog Broda došlo je do oružane pljačke banke. Iz brodske policije doznajemo kako je u pljački ozlijeđena jedna osoba te da je najvjerojatnije riječ o jednom od pljačkaša. Iz brodske bolnice doznajemo da je lakše ozlijeđen i jedan policajac, koji je dobio udarac pištoljem u glavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula Zrak u Slavonskom Brodu - 4 Borba traje godinama Hrvatski grad na neslavnom vrhu Europske unije: Stanovnici zbog velikog problema godinama traže pomoć politike

U banku su upala dvojica razbojnika s maskama, od kojih je jedan bio naoružan. Za drugim pljačkašem se traga. 'Više informacije će biti poznato nakon očevida koji je u tijeku', poručili su iz brodske policije. Drugi pljačkaš pobjegao je bez plijena na skuteru i naoružan je. Imao je na sebi tamnu jaknu i tamnu kacigu.

Građani koji su se zatekli u blizini mjesta događaja, a bilo ih je poprilično jer je samo stotinu metara od banke udaljena gradska tržnica, čuli su pucnjavu, a ubrzo su na mjesto događaja dojurile i policija i hitna pomoć. Očevici kažu da se čula rafalna pucnjava, a neslužbeno doznajemo da je ispaljeno više od 20 metaka.

Zbog potrage za pljačkašem veći je dio središta grada blokiran, a u ostalim ulicama promet se odvija otežano, a vozila se pregledavaju. Policija traga i u prigradskim naseljima. Možda slučajno, ali nekako u isto vrijeme dojave o razbojstvu, policija je dobila i dojavu o navodno podmetnutoj bombu u zgradi županije u središtu grada. Je li riječ o koordiniranoj akciji ili pukoj slučajnosti, pokazat će istraga. Dosadašnja istraga u vezi s dojavom o bombi upućuje na to da je ipak riječ o lažnoj dojavi, ali kako istraga još traje, ništa nije isključeno. (Agencija VLM)


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene