Policija je objavila kako je došlo do prometne nesreće u kojoj je u subotu kod Žminja poginuo 32-godišnjak.

Galerija


 U prometnoj nesreći na cesti Žminj-Barban u subotu je smrtno stradao 32-godišnjak. Istarska je policija objavila detalje kako je došlo do prometne nesreće.

Vezani članci Navalna cisterna DVD-a Komiža sudjelovala u prometnoj nesreći - 3 Kakav peh! Viški vatrogasci krenuli na intervenciju pa doživjeli prometnu: "Cisterna više nije u voznom stanju" U sudaru teretnog i osobnog automobila poginula vozačica Policija objavila detalje teške nesreće kod Ribnika: Vozačica se nije kretala sredinom prometne trake

Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak automobilom Fiat, pulskih registarskih oznaka izvan naselja Matkići započeo pretjecati teretni automobil iz Pule kojim je upravljao 36-godišnjak.

Vozač Fiata je pri pretjecanju kotačem automobila udario u rubnjak i izgubio nadzor nad automobilom. Sletio je s kolnika i udario u prometni znak, a potom u i stablo. Vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Županijska cesta 5077 na kojoj se nesreća dogodila bila je zatvorena za sav promet na relaciji Žminj-Cere od 22 do 00:30.