Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POmogli i građani

VIDEO Uhićen napadač! Policija uhvatila muškarca koji je brutalno mlatio dvije žene u Splitu

Aktualno Galerija +0 Napad na Firulama Galerija 1/1 >>
Mladić je danas u Splitu brutalno napao dvije žene. Motivi ovih napada nisu poznati. Suprug jedne od napadnutih žena, koji je čak raspisao i nagradu za informacije o počinitelju kaže apel je urodio plodom. Policija je oko 16:15 uhitila napadača.

Upozoravamo čitatelje da je snimka nadzorne kamere uznemirujućeg sadržaja.

Uhićen je muškarac koji je u subotu ujutro u Splitu napao dvije žene.

''Izvještavamo vas da je oko 16:20 sati na području Podstrane po policijskim službenicima, u bijegu uhićena osoba koja se sumnjiči za fizičke napade jutros u Splitu. Zahvaljujemo građanima koji su pomogli s korisnim informacijama koje je na kraju i rezultiralo uhićenjem osumnjičenika'', izvijestili su iz policije.

Slobodna Dalmacija piše kako je uhićen među kućama u Podstrani gdje su ga opkolili i uhitili.  

Na splitskim Firulama u Splitu jutros je brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta. Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade i 80-postotni ratni vojni invalid, ponudio je tisuću kuna nagrade za informacije o počinitelju.

''Apel je urodio plodom, počinitelj je identificiran, a supruga je srećom puštena iz bolnice na kućni oporavak. Nikad ga ranije nismo vidjeli i ne znamo tko je, niti znamo koji bi mogao biti njegov motiv'', rekao nam je Damir Margeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODMAH PRIVEDEN Brutalni napad kod Makarske: Muškarac oštrim predmetom napao ženu, hitno je prebačena u bolnicu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobio zabranu prilaska Napad u Rogoznici: Naljutio se na ženu jer je dovela psa na plažu na kojoj su djeca pa joj prijetio ubojstvom

Policija je potvrdila da tragaju za mladićem, kojeg su uspješno identificirali. ''Nepoznata muška osoba fizički je napala uposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede. Oko 07:45 sati zaprimljena je dojava kako je u ulici A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu nakon čega se udaljila. Utvrđeno je kako je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge''.

Iz policije su nam potvrdili samo kako se radi o istom počinitelju te kako je u tijeku intenzivna potraga, a motivi su nepoznati.

Kako piše Slobodna Dalmacija počinitelja koji ima bogat dosje traži i specijalna policija. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene