Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Rijeci

Obavljen očevid na zgarištu na kojemu je pronađeno izgorjelo tijelo, utvrdili uzrok požara

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Jerkovic/Cropix
Obavljen je očevid na zgarištu drvene barake u Ulici lipa u Rijeci te je utvrđeno da je požar izazvan ljudskom radnjom. Pronađeno je izgorjelo tijelo nepoznate osobe, a susjedi pretpostavljaju da je riječ o starijoj ženi koja je živjela u toj baraci.

Očevidom je isključen tehnički uzrok požara drvene barake u Ulici Lipa u kojoj je u utorak pronađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe, što znači da je požar izazvan ljudskom radnjom, izvijestila je u srijedu primorsko-goranska policija.

Pročitajte i ovo Općinski prekršajni sud u Zagrebu Pozvane hitne službe Drama na zagrebačkom sudu: Muškarac prijetio da će skočiti kroz prozor, sutkinja brzo reagirala

Požar je izbio nešto nakon podneva, ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Rijeka te su pri tom pronašli tijelo. Prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku riječkog Medicinskog fakulteta radi obdukcije i utvrđivanja identiteta. Susjedi pretpostavljaju da je u požaru stradala starija žena, koja je živjela u toj baraci.

U tijeku je utvrđivanje uzroka i okolnosti izbijanja požara.

Policija je izvijestila da je u utorak izbio još jedan požar u Rijeci, u stanu na području Vežice, u njemu nije bilo ozlijeđenih osoba, ugasili su ga pripadnici JVP, a u srijedu će biti obavljen očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene