Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUČENJE ŽIVOTINJA

Mučni prizori: Netko je otrovao mačke u centru Zadra, pozvana policija, prijava DORH-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Zadra, u ulici Dragutina Parčića na Poluotoku, jutros je došlo do masovnog trovanja mačaka, koje su zabilježili volonteri i pozvali policiju koja provodi izvide najnovijeg slučaja zlostavljanja i mučenja životinja.

Volonteri koji brinu o uličnim mačkama naišli su jutros u Zadru na zastrašujuć prizor - nekoliko beživotnih tijela mačaka koje su vjerojatno otrovane. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preslatko! Ljubimci su im izrasli u divovske maze, njihov je zagrljaj nešto posebno



''Mačke su otrovane, to nije prvi put, događa se to već godinama. Postoje sumnje u počinitelja, ali ne možemo nikoga napadati dok se sve ne istraži do kraja'', kazala nam je jedna od volonterki.



Pozvana je odmah i policija, a dojavu nam je potvrdila glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin.

''Imali smo jutros dojavu, nešto iza 10 sati, da je pronađeno više uginulih mačaka, njih četiri, u Ulici Dragutina Parčića na Poluotoku u Zadru. Policijski službenici su izašli na teren i obaviješten je veterinarski inspektor i DORH te se provode daljnji izvidi u cilju utvrđivanja svih okolnosti'', rekla nam je Grbin.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene