Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nesreću izazvala majka poginule 4-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tešku prometnu nesreću, u kojoj je u četvrtak navečer kod čvora Pirovac poginula četvorogodišnja djevojčica, izazvala je njezina 30-godišnja majka prebrzom vožnjom i protiv nje će biti podnesena kaznena prijava.

Ona je zbog neprilagođene brzine svojim automobilom prešla na suprotni prometni trak i izravno se sudarila s automobilom u kome je bilo pet putnika, priopćila je u petak PU Šibensko-kninska.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Zbog teških ozljeda zadržana je Odjelu intenzivne njege u šibenskoj bolnici, a u toj su nesreći teško ozlijeđeni i 38-godišnji vozač i dvoje malodobne djece iz drugog automobila. Putnica u tom automobilu lakše je ozlijeđena.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Dalibor Dukić, po čijem je nalogu tijelo djevojčice prevezeno na Odjel patologije šibenske bolnice radi obdukcije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene