Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero ozlijeđenih

Na A3 se sudarilo pet vozila, policija objavila detalje: Nesreću izazvao vozač (23), njegov je potez nevjerojatan

Ilustracija
Ilustracija Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Na A3 rano jutros dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo čak pet vozila. Ozlijeđene su četiri osobe. Nesreću je izazvao 23-godišnjak koji se na autocesti - polukružno okretao.

Između čvorova Novska i Okučani na 134. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac dogodila se nesreća u ponedjeljak ujutro.

U nesreći je sudjelovalo pet vozila, a četiri osobe zatražile su liječničku pomoć, kazali su za DNEVNIK.hr iz sisačko-moslavačke policije.

Policija je poslije podne objavila da se nesreća dogodila u 5:40, a izazvao ju je 23-godišnji vozač koji se automobilom kutinskih registracija polukružno okretao na mjestu gdje se nalazi otvor u središnjoj odbojnoj ogradi te tako prešao s južne na sjevernu prometnu traku.

Pročitajte i ovo Ameriknaci i Hrvatska - 4 Koliko dnevno troše? Naš biser Amerikancima je obožavana destinacija: "Kad im to spomenemo, oni su fascinirani"

U tom trenutku na njega je naletio automobil kutinskih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak koji se od siline udarca odbio u središnju odbojnu ogradu. Ograda je odbačena na sjevernu kolničku traku na koju je naletio automobil požeških registracija kojim je upravljao 29-godišnjak koji se potom prevrnuo na krov.

U prometnoj nesreći oštećena su još dva vozila nakon što su u njih udarili dijelovi ograde i vozila koji su se razletjeli uslijed prometne nesreće.

Troje vozača i jedan putnik lakše su ozlijeđeni, a liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Nova Gradiška.

Vozač koji je izazvao prometnu nesreću nije koristio ni sigurnosni pojas tijekom vožnje, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene