Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovačko-neretvanska policija podnijet će kaznene prijave protiv petorice muškaraca, za koje je kriminalističkom istragom utvrdila da vrijeđali predsjednika uprave hotela na otoku Koločepu, francuskog državljanina, te počinili štetu u hotelu.


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su petorica muškaraca u dobi od 21 do 37 godina počinilo kazneno djelo nasilničkog ponašanja, priopćeno je iz dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Vezani članci Policija, ilustracija 88-godišnjak jurio seoskom cestom 191 km/h, kasnio na cijepljenje: Oduzeli mu vozačku dozvolu i zaplijenili vozilo Pucnjava u zagrebačkim Dugavama - 6 Drama u Novom Zagrebu, čuo se pucanj: Policija na terenu, ozlijeđen muškarac

Sumnjiči ih se da su 28. rujna u vremenu od 21,30 do 22,30 sati na recepciji hotela na otoku Koločepu, nezadovoljni njegovim dolaskom, vrijeđali predsjednika uprave hotela, 51-godišnjeg državljana Francuske, oštetili video kameru za nadzor te staklo na vratima u predvorju hotela i dva POS uređaja, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.(Hina)