Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka pošte u Zagrebu

Policija u potjeri za pljačkašima sletjela u kanalizaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opljačkana je poslovnica Hrvatske pošte u zagrebačkom naselju Kašina.

Jutros u 6,15 sati u poslovnici Hrvatske pošte u Mažuranićevoj ulici na broju 67 A, dvojica naoružanih počinitelja izvršila su pljačku, javlja zagrebačka policija. Dvojica nepoznatih razbojnika s motociklističkim kacigama na glavi dovezla su se do pošte i opljačkali poštanski kombi. Jedan od poštara bio je u kombiju, a drugome je pljačkaš uz prijetnju pištoljem uzeo vreće s novcem i sjeo na motocikl iza suučesnika, nakon čega su pobjegli. Ubrzo su odbacili motocikl i bijeg nastavili osobnim automobilom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pljačka u Zagrebu Nepoznati muškarac opljačkao poštu, zaposlenici prijetio vatrenim oružjem Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem

Još uvijek se ne zna kolika količina novca je ukradena.

Na cesti između Soblinca i Sesveta policajac iz ophodnje koja se tamo našla izašao je na cestu i pokušao zaustaviti pljačkaše, no oni su nastavili vožnju. Ubrzo je stigla i druga ophodnja koja je pokušala prepriječiti put bjeguncima, no pljačkaši su svojim automobilom udarili u policijski automobil i izgurali ga s ceste te pobjegli. Policijski automobil sletio je u odvodni kanal, pri čemu je jedan policajac lakše ozlijeđen.

 

Očevid je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene