Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opljačkana je poslovnica Hrvatske pošte u zagrebačkom naselju Kašina.


Jutros u 6,15 sati u poslovnici Hrvatske pošte u Mažuranićevoj ulici na broju 67 A, dvojica naoružanih počinitelja izvršila su pljačku, javlja zagrebačka policija. Dvojica nepoznatih razbojnika s motociklističkim kacigama na glavi dovezla su se do pošte i opljačkali poštanski kombi. Jedan od poštara bio je u kombiju, a drugome je pljačkaš uz prijetnju pištoljem uzeo vreće s novcem i sjeo na motocikl iza suučesnika, nakon čega su pobjegli. Ubrzo su odbacili motocikl i bijeg nastavili osobnim automobilom.

Vezani članci Slika nije dostupna Opljačkana pošta u Svetoj Klari Slika nije dostupna Uhvaćen i treći pljačkaš pošte u Kašini

Još uvijek se ne zna kolika količina novca je ukradena.

Na cesti između Soblinca i Sesveta policajac iz ophodnje koja se tamo našla izašao je na cestu i pokušao zaustaviti pljačkaše, no oni su nastavili vožnju. Ubrzo je stigla i druga ophodnja koja je pokušala prepriječiti put bjeguncima, no pljačkaši su svojim automobilom udarili u policijski automobil i izgurali ga s ceste te pobjegli. Policijski automobil sletio je u odvodni kanal, pri čemu je jedan policajac lakše ozlijeđen.

 

Očevid je u tijeku.