Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je fizički napao suprugu u stanu na Trešenjevci, Mario T. pokušao je ubiti šurjaka koji je došao pomoći sestri, izvijestila je danas zagrebačka policija.


Mario T. (27) posvađao se jučer poslijepodne s godinu dana mlađom suprugom Kristinom T., uhvatio ju je za kosu i zaprijetio joj nožem jer mu je navodno prigovarala što je kući došao pijan.

Vezani članci Slika nije dostupna Stočar vlasnika njive ubo nožem u leđa Slika nije dostupna Nožem napao radnike zbog buke

Njezin brat Marko R. (22) došao joj je pomoći, najvjerojatnije na njezin poziv. 

Nakon što je provalio ulazna vrata i ušao u stan, Marko
R. udario je šakom u glavu šurjaka, koji ga je nakon toga kuhinjskim nožem dva puta ubo u trbuh i teško ranio.

Nastavak sukoba spriječio je Antonio M. (21), koji je s Markom R. pritekao u pomoć njegovoj sestri, ali se do tada držao po strani.

Kako se neslužbeno doznaje, prije sukoba u stanu, njih trojica
posvađali su se vani, gdje su pili alkohol te dogovarali kako će provesti ostatak dana, a razišli su se kada je Marko R. počeo prigovarati šurjaku da ništa ne smije učiniti bez ženine dozvole.

Protiv nasilnoga Marija T. nastavlja se kriminalistička obrada zbog pokušaja ubojstva šurjaka, a očekuje ga i postupak zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Brat nasilnikove supruge prevezen je u Bolnicu "Sveti Duh", gdje je utvrđeno da ima dvije ubodne rane - na lijevoj strani prsa i leđima, ali mu život nije ugrožen. 

Napadač je prošao s modricom i ogrebotinom
na ruci.