Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasni presretač

Drama na autocesti: Pokušao ubiti bivšu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnja hrvatska državljanka ranjena je jučer kasno navečer iz vatrenog oružja na autocesti Ljubljana-Novo Mesto kod Ivančne Gorice.

Prema saznanjima slovenskog Dnevnik.si radi se o obiteljskom obračunu u kojem je 32-godišnjak upucao svoju bivšu suprugu.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina

Nepoznati osumnjičenik automobilom marke Mercedes zaustavio je vozilo u kojem je bila 31-godišnja Hrvatica. Muškarac ju je nakon zaustavljanja izvukao iz automobila i upucao. Potom ju je ostavio na cesti', kazao nam je glasnogovornik ljubljanske policije Vinko Stojnšek.

Slovenska policija traga za 32-godišnjim hrvatskim državljaninom Rašidom Zahirovićem. Posljednji put je viđen u modrom Mercedes Benzu CLK i policija naglašava kako je najvjerojatnije naoružan. Također se mole svi građani koji znaju više o bjeguncu, da se jave policiji.

Hrvatica je ranjena, a po zadnjim podacima nije u životnoj opasnosti, navode mediji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene