Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maskirani nasilnik silovao djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalni snagator s fantomkom zaprijetio je u nedjelju oko 4.50 sati kod autobusne stanice u novozagrebačkom naselju Dugave 24-godišnjakinji, silovao je i opljačkao nešto novca, a cijelo vrijeme prijetio joj je nožem. Policija intenzivno traga za počiniteljem.

No, policija jučer na redovitoj konferenciji za novinare nije željela u interesu istrage otkriti ni pobližu lokaciju silovanja. Kako neslužbeno doznaju za Jutarnji, to silovanje jedno je od brutalnijih koje se unazad nekoliko godina dogodilo u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Iako policija ne raspolaže iscprnim opisom silovatelja, u tijeku je intenzivna potraga za napadačem koji je na glavi imao kapu s prorezima za oči i usta te je cijelo vrijeme prijetio žrtvi koja mu se nije usudila opirati. Nije poznato je li u to vrijeme bilo nekoga od svjedoka jer se ovaj brutalni zločin dogodio na mračnome mjestu kod autobusne stanice nedaleko od Doma zdravlja u novozagrebačkom naselju Dugave.

Prema podacima PU zagrebačke, u deset mjeseci ove godine zabilježeno je 26 silovanja, a u istom razdoblju prošle godine 12, što svjedoči o više od 100-postotnom porastu broja silovanja.

Svi oni koji su se u to vrijeme zatekli na tom području ili bi mogli policiji dati kakvu korisnu informaciju o mogućem počinitelju mogu to dojaviti na telefon 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene