Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć oko 1.30 sati u Ninaskoj ulici na području Sesveta, prilikom utvrđivanja identiteta od strane policajca koji se legitimirao službenom značkom i iskaznicom, maloljetnica u dobi od 14 godina je pokušala pobjeći, izvijestila je PU zagrebačka.


Kako bi je u tome spriječio policajac ju je uhvatio za ruku, a ona ga je tada izgrebla po licu i poderala mu džep košulje istrgnuvši mu pritom službenu iskaznicu sa značkom. Nad njom su stoga uporabljena sredstva prisile te je u lisicama dovedena u službene prostorije na kriminalističku obradu. Kriminalistička obrada je započeta u prisutnosti socijalne radnice i bake maloljetnice. Prilikom obrade utvrđena joj je koncentracija alkohola u krvi od 0.82 promila. 

Vezani članci Djevojčica iz Nove Gradiške Optužnica protiv roditelja zbog smrti djevojčice iz Nove Gradiške: Majka za preostalo troje djece ni ne pita iako ih ima pravo i viđati Slika nije dostupna Tuga i bijes građana, tisuće provjeduju: Tijelo curice pronađeno vezano sidrom na dnu mora, spasioci tragaju za njenom jednogodišnjom sestrom